Selecteer een pagina

Beton ciré over tegels

Renoveer jouw oude ondergrond eenvoudig met Betonlook123! 

Beton ciré over tegels: eenvoudig aanbrengen

Iedereen kent ze wel, de oude tegeltjes op bijvoorbeeld muren van badkamers of toiletten. Wil je graag een moderne badkamer? Renoveer de ruimte met beton ciré! Een beton ciré badkamer geeft direct een luxe en veelzijdige uitstraling. De beton ciré van Betonlook 123 is eenvoudig over tegels aan te brengen. Zo hoef jij niet alle tegels er uit te breken, wel zo handig! Voor het aanbrengen van beton ciré over tegels moet er echter enige voorbereiding worden getroffen.

 

Voorbereiding

Stap 1. Het is belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden voordat je aan de slag gaat met het aanbrengen van beton ciré. Voor een gelijke ondergrond is het van belang dat je de voegen van de tegels goed dicht. Oude tegels kun je mechanisch opruwen met bij voorkeur een diamantschuurmachine. Tegelijkertijd wordt er textuur aangebracht.

Stap 2. Is het gelukt? De volgende stap is het stofvrij maken van de tegels en ze afdoen met een licht-vochtige doek. Oude tegels, in het bijzonder de voegen, dienen droog te zijn voor aanvang van verdere werkzaamheden.

Stap 3. Als de voegen droog zijn, moeten ze geprimeerd worden met bijvoorbeeld Ardex.

Stap 4. Vervolgens kun je een laag aanbrengen met renovatiepleister (laagdikte minimaal 4 mm dik). Zorg ervoor dat het oppervlak helemaal glad en droog is voordat je aan de slag gaat met Betonlook123.

beton-cire-over-tegels

Aanbrengen in 3 stappen

productverpakking-betonlook123-_0000_1-betonlook123-primer-def
productverpakking-betonlook123-_0002_2-betonlook123-emmer-2
3-betonlook123-finish-def
De waardering van betonlook123.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.