Selecteer een pagina

Beton ciré badkamer

Voor een ultieme betonlook!

Beton ciré badkamer

Beton ciré in de badkamer geeft je badkamer een mooie betonlook. Het zorgt voor een strakke en stijlvolle aanblik door de naadloze afwerking. Omdat beton ciré waterafstotend is, is het ideaal om te gebruiken in de badkamer. Daarnaast kun je het over de tegels aanbrengen, dus een grote verbouwing is niet nodig.

In combinatie met zwart en wit sanitair geeft beton ciré in de badkamer een luxueuze uitstraling. Ook in combinatie met hout in de badkamer past de betonlook perfect. Denk hierbij aan een houten wastafel of houten planken voor de handdoeken.

Onderhoud van een beton ciré badkamer

Beton ciré is naadloos en is daardoor eenvoudig schoon te maken. Je hoeft dus nooit meer vieze of gekleurde voegen schoon te maken. Ideaal!

Tips voor het schoonmaken van de beton ciré badkamer:

    • Zorg voor goede ventilatie, zodat er zo min mogelijk vocht achterblijft in de badkamer. 
    • Trek na het douchen de wanden even droog met een trekker en voorkom natte plekken, bijvoorbeeld onder shampoo flessen.
    • Gebruik azijn, St. Marc of Betonlook 123 Cleaner.
    • Let op: Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals chloor of bleekhoudende producten.

Wat kost beton ciré?

Beton ciré is inmiddels een product dat voor velen betaalbaar is. Als je beton ciré vergelijkt met andere betonlook producten is het een zeer interessante prijsstelling. Zeker nu je je badkamer zélf kunt voorzien van een mooie betonlook, is het een voordelige optie.

Wij hebben de prijzen per m² voor je op een rijtje gezet.

Betonlook in andere ruimtes van jouw huis

De unieke samenstelling van beton ciré werkt het perfect op hout, beton, oud tegelwerk, gips, enzovoort. Wil jij Betonlook 123 aanbrengen één van de andere ruimtes in jouw huis? Kijk hier hoe dit er uit kan zien!

betonlook-123-badkamer-inspiratie
betonlook-123-badkamer-douche-kabine
beton-cire-badkamer

Meer weten over beton ciré? 

Kijk hier voor meer tips over het gebruik van Betonlook123. Heb je verder nog vragen? Wij vertellen jou graag meer over ons product. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De waardering van betonlook123.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.