Selecteer een pagina

Verzenden & retourneren

Wat is de levertijd?

Wij versturen jouw bestelling na betaling binnen 48 uur. Onze verzendpartij levert de bestelling één dag na ontvangst. Hier geldt een uitzondering op het weekend en tijdens speciale acties, feestdagen en voor landen buiten Nederland. Wanneer je op vrijdag, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd. 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 19,95 per bestelling. Voor de kleurstalen wordt € 14,95 in rekening gebracht.

Neem voor een internationale verzending contact met ons op via info@betonlook123.com, dan bespreken we de mogelijkheden.

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om producten binnen 14 dagen zonder opgave van reden te ruilen of retourneren, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt.

 

Voorwaarden retourneren

Wil je jouw geleverde product(en) terugsturen? Houd voor een snelle en correcte afhandeling rekening met het volgende:

  • Bij gebruikmaken van het herroepingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking retourneren aan Betonlook123.
  • Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst per e-mail via info@betonlook123.com.
  • Verzend je aankoop binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.
  • Bij het retourneren zijn de kosten van de retourzending voor rekening van de klant.
  • Heb je jouw product reeds gebruikt? Dan kun je het niet meer terugsturen.

Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen, krijg je je geld teruggestort met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. Wij betalen het geld en de verzendkosten die je hebt betaald tijdens de aankoop van het product terug. De verzendkosten van de retour zijn voor rekening van de klant.

Retouradres
Betonlook123
Jan Poelsweg 20
5813 BN Ysselsteyn (Limburg)
Nederland

De waardering van betonlook123.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.