Selecteer een pagina

Over ons

Wij stellen ons graag aan je voor

Ons verhaal

Bij Betonlook 123 willen we een veelzijdige en moderne omgeving creëren voor én door iedereen.

Met een jarenlange specialisatie in  beton ciré producten weten we precies wat de particulier nodig heeft om zelf aan de slag te gaan. De beton ciré van Betonlook 123 is zo gemaakt dat het in slechts drie stappen aan te brengen is. Door deze jarenlange ervaring op het gebied van beton ciré, kunnen wij jou voorzien van het beste advies zodat jouw Betonlook 123 project een waar succes wordt!

Betonlook 123 is ons eigen kant-en-klare product, van de beste kwaliteit. Het is direct uit voorraad leverbaar, waardoor je nooit lang hoeft te wachten tot je van start kunt gaan. 

Over ons

Erik Hegger, Luuk van Meijel en Hanneke Jadach zijn de trotse eigenaren van Betonlook 123. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer helemaal thuisvoelt in een nieuw interieur met beton ciré.

De roots van Erik en Luuk ligt in Ysselsteyn, Limburg. Hier werkten zij al lange tijd samen totdat het idee van een gezamenlijke webshop onstond. Erik zorgt ervoor dat de productie, verzending en support in Ysselsteyn soepel verloopt en Luuk en Hanneke geven jou de beste online webshop-ervaring die er is.

betonlook-tafel-buiten

Ben jij toe aan een nieuw interieur?

Mooi! Wij geloven erin dat iedereen een mooi eindresultaat kan neerzetten met de juiste instructies en materialen. Wij doen er dan ook alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Dankzij onze PDF’s met instructies en handige video, weet jij precies welke stappen je moet zetten om straks te genieten van een moderne look in huis!

De waardering van betonlook123.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.