Selecteer een pagina

Beton ciré toilet

Hygiënisch en eenvoudig schoon te maken!

Beton ciré in het toilet

Een toilet is vaak een kleine ruimte waarvan de inhoud al bepaald is: een wc, een wastafel en eventueel een urinoir. Dit zorgt ervoor dat er aan deze ruimte meestal weinig aandacht wordt gegeven. Terwijl je van dit kleinste kamertje in huis juist een prachtig plekje kunt maken! Je wilt er toch op je gemak kunnen zitten.

Gelukkig zien we een trend dat steeds meer mensen aandacht schenken aan hun toilet. Een betonlook toilet is een ideale optie, omdat het een ruimtelijk effect geeft en het op iedere ondergrond toepasbaar is. Daarnaast is beton ciré erg sterk, waardoor het tegen een stootje kan.

 

Hygiëne

Het belangrijkste kenmerk van een toilet is de hygiëne. Beton ciré is waterafstotend en dat zorgt ervoor dat het eenvoudig is schoon te maken. Extra voordeel: je hoeft geen voegen schoon te scrobben!

 

Beton Ciré Toilet
Beton Ciré Toilet

Nog tegels in het toilet?

De beton ciré van Betonlook123 is eenvoudig toepasbaar op elke ondergrond, ook over tegels. Het is belangrijk om de ondergrond goed voorbereid te hebben voor het aanbrengen van beton ciré. Als je het over tegels aanbrengt, vergt het wat extra werk ten opzichte van andere ondergronden. Hierover hebben we voor jou een artikel geschreven: ‘Beton ciré over tegels‘. Met deze voorbereiding moet het je lukken!

 

Ik heb Betonlook123 gebruikt om over een (voorbehandelde) tegelwand en -vloer op mijn toilet te smeren. Dat ging erg gemakkelijk! Primer, Beton Ciré, enkele laklagen, en klaar!

Het is een heel handig en makkelijk verwerkbaar product wat iedere doe het zelver kan gebruiken.

Rik Litjens

Doe het zelver

Beton Ciré Toilet Recensie

Wil jij ook beton ciré op je toilet?