Selecteer een pagina

Houten keuken met beton ciré

Geeft jouw houten keuken een industriële uitstraling!

Een nieuwe keuken?

Is het tijd voor een compleet nieuwe keuken of wil je jouw keuken een industriële look geven? Met beton ciré zorg je voor een unieke look, want de structuur van beton ciré ziet er nooit hetzelfde uit. Een houten keuken is de ideale uitkomst als je van modern houdt, maar toch ook die warmte graag terugziet in je interieur.

Een volledig houten keuken krijgt vaak snel een landelijk karakter en een keuken die vrijwel volledig bestaat uit beton ciré voelt meteen erg koud aan. Door deze contrasterende materialen met elkaar te combineren, creëer je die industriële keuken met een warm tintje! Is het geen droomkeuken die je hieronder ziet? Een echte inspiratietip.

beton-cire-aanrechtblad-houten-keuken
Bron: Instagram @wiekeontwerpt

Houten keuken met beton ciré

Wil je eens een keer wat anders dan de standaard keuken? Dan is een houten keuken, gecombineerd met beton ciré, dé uitkomst. Beton ciré aanbrengen op het aanrechtblad is geschikt voor elke doe-het-zelver en omdat het een duurzaam product is heb je er jarenlang profijt van. Ben je na een aantal jaar het hout beu? Dan kun je de kastdeuren eenvoudig vervangen! Zo kun je elke keer weer voor een compleet nieuwe look gaan zonder een hele verbouwing te ondergaan.

Voordelen beton ciré aanrechtblad

Een aanrechtblad van beton ciré kent veel voordelen ten opzichte van een betonnen of kunststof aanrechtblad. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Een aanrechtblad van beton ciré is lichter dan een echt betonnen werkblad.
  • Beton ciré heeft een dichte structuur, waardoor er minder snel vlekken opkomen dan een betonnen keukenblad.
  • Een aanrechtblad van beton ciré is goed bestand tegen vuil, water en beschadigingen dankzij het erg duurzame materiaal.
  • Het is goedkoper dan een echt betonnen aanrechtblad.

Ondanks de vele voordelen kun je niet álles doen met een aanrechtblad van beton ciré. Zo moet je bijvoorbeeld goed opletten met hitte. Dit is echter bij de meeste werkbladen het geval. Gebruik altijd een pannenonderzetter en zet een hete pan niet recht op het aanrechtblad.

Geef jouw keuken een nieuwe uitstraling!

Ben jij enthousiast geworden? Shop jouw Betonlook 123 hieronder en je kunt direct aan de slag!

De waardering van betonlook123.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.