Selecteer een pagina

Betonlook trap

Realiseer jouw droomtrap!

Betonlook trap

Is jouw oude trap nodig aan vervanging toe? Kies voor een betonlook traprenovatie! Een trap krijgt veel te verduren door de jaren heen en dat wordt helaas ook zichtbaar. De vele stappen zijn voortaan te zien op de trap en de bekleding of verf laten los. Gelukkig kun je jouw trap binnen een handomdraai een hele nieuwe look geven die in werkelijk ieder interieur past!

 

De voordelen

Met de beton ciré van Betonlook123 geef je zélf jouw trap een make-over. Je kunt het helemaal aanpassen naar jouw stijl: of je nu gaat voor een gehele betonlook of enkel de traptreden. De strakke en industriële uitstraling maakt je interieur helemaal af.

Onze betonlook trap is niet alleen trendy, het heeft ook tal van andere voordelen. Het is slijtvast en daardoor enorm duurzaam. Ook is onze beton ciré waterbestendig en het kan aangebracht worden op bijna iedere ondergrond, waaronder hout. Deze voordelen maken dat beton ciré een betere keuze is dan betonlook verf. De verf beschadigt snel en dit kan betekenen dat je in een korte tijd weer een nieuwe traprenovatie moet doen. Kies daarom voor kwaliteit!

Beton ciré trap in 3 stappen

Creëer zelf je droomtrap met de kant-en-klare beton ciré van Betonlook123. In slechts drie stappen heb jij een betonlook trap die je na 24 uur alweer kunt betreden. Sneller kan niet! Met een duidelijke instructievideo en handleiding doorloop je de volgende stappen:

 

    1. Primen voor een goede hechting
    2. Betonlook123 aanbrengen
    3. Lakken voor de ultieme bescherming!

Kies je favoriete kleur

Voor welke kleur ga jij? Betonlook123 is beschikbaar in de vier populairste beton ciré kleuren: dark grey, traffic black, tele grey en beige grey. Vind je het een lastige keuze en wil je eerst zien welke kleur het beste in jouw interieur past? Geen probleem! Bestel onze kleurstalen eenvoudig in de webshop.

Betonlook trap prijzen

Meer weten over de prijzen van een beton ciré trap? Bekijk de prijzen per m2. Je hebt ook de mogelijkheid om in de webshop het bijbehorende gereedschap aanschaffen.

Betonlook123 trap inspiratie:

betonlook-trap-beton-cire
betonlook-trap
beton-cire-trap
traprenovatie-betonlook

Meer weten over een beton ciré trap? 

Wil jij graag meer weten over onze beton ciré? Bekijk meer tips voor het gebruik van Betonlook 123 of neem contact met ons op voor advies!

De waardering van betonlook123.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.