Selecteer een pagina

Betonlook meubels

Creëer het eenvoudig zelf!

Betonlook meubels: Het past overal in huis!

Heb jij er al eens aan gedacht om jouw meubels een betonlook te geven? Een toplaag van beton ciré maakt jouw meubels uniek! Het verwerken van een betonlook in het interieur is inmiddels een echte trend. Met Betonlook123 creëer jij de geliefde robuuste en stoere uitstraling bij jouw meubels.

Beton ciré is een sterk en waterbestendig materiaal. Het zorgt voor een een stoer uiterlijk. Het past bij meubels en decoraties in alle soorten en maten. Daarnaast is het erg praktisch en makkelijk schoon te houden.

In jouw woonkamer

Een betonlook geven aan jouw woonkamer kan op verschillende manieren. De meeste mensen kiezen voor een beton ciré vloer of wand, maar wat dacht van je van betonlook meubels? Daarmee geef je het interieur in jouw woonkamer een mooie, industriële uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook TV meubel of eettafel. Een paar trendy stoelen erbij en jouw woonkamer is compleet anders!

De voordelen van een eettafel van beton ciré:

  • De tafel is minder zwaar dan echt beton.
  • De randen zijn minder scherp. Prettig als er kinderen door het huis rennen en spelen.
  • Vrijwel alle tafelpoten kunnen eenvoudig gemonteerd worden aan een tafelblad van beton ciré.
  • Is beton ciré eenmaal aangebracht? Dan werkt het niet meer, zoals bij bijvoorbeeld hout wel het geval is.

In jouw badkamer

Betonlook 123 is ideaal om te gebruiken in de badkamer. Je hoeft de huidige tegels er namelijk niet uit te slopen, maar je kunt – nadat de wand is geëgaliseerd – direct aan de slag met Betonlook 123. Behalve op de muur of badkamervloer kun je ook jouw wastafel met Betonlook123 vernieuwen! Dankzij deze stoere uitstraling is een wastafel een prachtige toevoeging aan een industriële badkamer.

Kies jij voor betonlook meubels?

Laat het project maar beginnen! Bestel Betonlook 123 eenvoudig online. Bij ons kun je ook direct het gereedschap bestellen dat je ervoor nodig hebt om de klus te klaren. Dankzij dit kant-en-klare beton ciré product kun je na een dag al genieten van jouw nieuwe betonlook meubels!

beton-ciré-betonlook-123-1

Meer weten over beton ciré? 

Kijk hier voor meer tips over het gebruik van Betonlook 123. Heb je verder nog vragen? Wij vertellen jou graag meer over ons product. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk hieronder direct alle toepassingen.

Gegevens

Over
Blog
Workshops
Pers
Showroom

Betonlook 123
Adres 1
Ysselsteyn, Limburg
Nederland

Informatie

FAQ
Bestellen
Betalen
Levertijd & bezorging
Retourneren

Goed om te weten

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

4 + 13 =