Selecteer een pagina

Betonlook kopen

Geef jouw interieur een make-over!

Betonlook kopen

Wil jij een prachtig nieuw interieur? Dan is betonlook het antwoord voor jou! Betonlook geeft een stijlvolle uitstraling aan jouw interieur. Of dat nou in de woonkamer, badkamer of keuken is: het past bij werkelijk alles.

Maar waar kun je kwalitatieve betonlook kopen? Er zit enorm veel verschil tussen betonlook producten. Om een mooie betonlook te creëren kun je kiezen tussen betonlook verf of beton ciré. Het grote nadeel van betonlook verf is dat het erg snel beschadigt. Daarom is beton ciré de beste en meest duurzame optie voor een betonlook!

De beton ciré van Betonlook 123 is één-laagse kant-en-klare beton ciré. Je brengt het eenvoudig zelf aan op wanden, vloeren, meubels en het aanrechtblad. Zo heb jij binnen no-time een nieuw interieur! Bestel het direct per m2 in de webshop.

Creëer jouw betonlook eenvoudig zelf

Met de beton ciré van Betonlook 123 tover jij jouw wanden, meubels, vloeren of aanrechtblad om tot een nieuw geheel. En dat in slechts drie stappen! De beton ciré is aan te brengen op verschillende ondergronden en materialen. Ga eenvoudig zelf aan de slag met onze één-laags kant-en-klare betonlookafwerking. Bekijk de instructievideo.

productverpakking-betonlook123-_0000_1-betonlook123-primer-def

Traffic Black

logo_betonlook1232

Tele Grey

betonlook123-_0001_3-lak
productverpakking-betonlook123-_0000_1-betonlook123-primer-def
productverpakking-betonlook123-_0002_2-betonlook123-emmer-2
productverpakking-betonlook123-_0001_3-betonlook123-finish-def

Betonlook in iedere ruimte

In welke ruimte wil jij graag een betonlook? Met Betonlook123 kun jij in iedere ruimte een betonlook aanbrengen. Het is kras- en slijtvast en waterbestendig. Geschikte ruimtes zijn daarom onder andere: 

   • De badkamer: geen voegen meer schrobben dankzij betonlook.
   • De woonkamer: een neutrale betonlook muur met hippe meubels.
   • De slaapkamer: een betonlook vloer voor een industriële uitstraling.
   • Het toilet: hygiënisch, duurzaam én makkelijk schoon te maken!
   • De keuken: een duurzaam aanrechtblad? Ga voor betonlook. 

Voor welke ruimte ga jij? Bestel de beton ciré direct via de webshop en klussen maar! 

betonlook-kopen

Betonlook kleuren

Betonlook kopen? Kies jouw favoriete kleur! Bij Betonlook123 kun je kiezen uit de vier meest gekozen beton ciré kleuren. De grijstinten zijn enorm populair en daarom bieden wij vier varianten grijs. Met een van deze kleuren creëer jij een stijlvolle betonlook in jouw woning. 

Wil jij de kleuren graag in het echt zien om een goede keuze te maken? Bestel dan onze handgemaakte kleurstalen! Zo zie jij direct wat het beste in jouw huis staat.

betonlook123 beige grey

Dark Grey

betonlook123 traffic black

Traffic Black

betonlook123 tele grey

Tele Grey

betonlook123 dark grey

Beige Grey

Kleurstalen beton ciré

Kleurstalen Betonlook 123

Bestel nu de kleurstalen van beton ciré en zie in één oogopslag of jouw gewenste kleur goed staat op de muren, wanden of meubels! De kleurstalen zijn handgemaakt en op maat gesneden. Je ontvangt 2 rustige en 2 drukkere structuren zodat je alle mogelijkheden van Betonlook123 duidelijk ziet. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker!

14.95

beton-ciré-betonlook-123-1
De waardering van betonlook123.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.